loader image

Om oss

Forretningsidé

Jeg ble kjent med John, (Suchdave Singh) og broren Henry for snart 20 år siden. Brødrene tok over virksomheten etter faren deres pensjonerte seg. For å livnære seg selv og familien, begynte de å reise til Europa (og Amerika) for å selge klærne sine. Tanken min slo meg umiddelbart. Hvorfor ikke tilby markedet i Norge også skreddersydde klær der en profesjonell skredder tar målene av deg. Målet var at man kan treffe kunden på jobben eller kanskje til din klubb/lag/foreninger  Jeg har selv vært i Thailand og besøkt familien i Phuket ved noen anledninger. Og etter mange samtaler og flere Norgesbesøk så fikk vi ideen om å starte virksomheten her til lands. Firmaet ble registrert i Brønnøysundregisteret i 2016. Siden da har det kun gått en vei, heldigvis.

Hva skulle være salgsargumentet ble fort avgjort. At en profesjonell skredder tar personlige mål av deg var hovedfokuset. Deretter kan kunden selv velge ønsket priskategori. Skreddersydde klær behøver nødvendigvis ikke å koste altfor mye. Men husk!  Kvalitet og pris henger sammen

“Tid er penger og penger er tid” Det blir flere og flere tilbydere med ulike tjenester som gjør at vi som forbruker ønsker å spare tid. Vårt fokus skal være at man skal ha råd til å kjøpe en dress der som er perfekt for din kropp og fasong. 

Han har alltid med seg stoff- og vareprøver for alle produkter vi tilbyr. Der kan man både se og kjenne på stoffet du ønsker å handle. Husk! Dette er ikke klær som blir serieprodusert. De blir lagd etter dine mål.

Jeg har vært i mange ulike sammenhenger der dress har vært og er nødvendig.  Personlig har jeg alltid likt å gå med en klær man føler seg vel i og som i tillegg er sydd etter mine ønsker. Man skal ikke være redd for å se bra ut.  Mitt motto er: “Wear it like you mean it” Hvor ofte ser vi ikke at en dress enten altfor stor eller for trang. Nå slipper du det!

Vi ønsker å spare tid og penger. I dag får vi maten levert på døra.  Optikeren, frisøren og legen kommer hjem til deg. Hvorfor ikke hjemmebesøk av en skredder?

Skredderen kommer alltid med en anbefaling på hvilken type stoff han anser som den mest velegnede for ditt krav/bruk. Det er dette som er jobben, følgelig vet han å tilby korrekt antrekk til ditt bruk. Det er veldig fint om du presiserer hva du skal bruke dressen til. Er det til daglig businessbruk, så anbefaler vi en annen type kontra fest og moro.  Godt råd. Lytt til rådene skredderen kommer med.

Gjennom årenes løp så har jeg faste porteføljekunder som kjøper klær av oss. De kommer fra alle bransjer og foreninger. Mangfoldet i kundegruppen er stort: Advokater, eiendomsmeglere, leger, konfirmanter, studenter, og gjerne til brudgommen med sine forlovere.

Moms, frakt og fortolling er selvfølgelig inkludert i prisen. Med andre ord Ingen skjulte kostander utover avtalt pris. Skulle man mot all formodning ikke være fornøyd, så gjelder Norsk kjøpslov. Vi har avtaler med lokale skreddere som kan reparere eventuelle mangler. Denne kostanden tar vi oss av.

Kom i kontakt med oss!

Besøksadresse

Fjellbakken 2A
2056 Algarheim

Ring oss

Send oss en e-post

Skredderen kommer til Norge

I løpet av sensommeren kommer skredderen tilbake til Norge. Ønsker du en dress av høy kvalitet laget av noen med flere års erfaring? Meld din interesse!