loader image

Våre tjenester og priser

Dresspakke

Medium kvalitet

Fra4400,-

 • Dress
 • Prisene er veilende – endringer i stoffkvalitet og tilleggsvarer vil forhøye totalsummen.

Dresspakke

Høy kvalitet

Fra5500,-

 • Dress
 • Prisene er veilende – endringer i stoffkvalitet og tilleggsvarer vil forhøye totalsummen.

Enkeltvarer

Medium kvalitet

Fra650,-

 • Vest

 • Ullfrakk

 • Skjorte

 • Blazer

 • Dressbukse

 • Smoking

Du som kunde kan velge mellom minst 3 ulike produkt kategorier

Litt mer om hvordan dette fungere i praksis.

Du får vite i god tid i forveien enten via e-post eller sosiale medier når skredderen kommer til ditt nærområde. Deretter tar du kontakt med meg for å avtale tidspunkt og sted.

Bedriftskunder: Vanlig at den som bestiller skredderen til jobben også booker tid på et møterom mellom 2 klokkeslett.. På den måten kan ansatte gå innom det aktuelle møterommet for å se og kjenne på de ulike stoffprøver  Hvis man da ønsker å handle, så tar skredderen målene av deg.

Privat hjemme: Da kommer skreddere hjem til deg. Dette gjøres helst på kvelden. Forutsetter at du har 4-5 interesserte kjøpere.

Privat hotell. Da møter du skredderen på det aktuelle hotellet han vil bo på i nærområdet ditt.

Lag/foreninger: Det mest vanlige er at skredderen møter det aktuelle laget/foreningen før eller etter trening på det lokale klubb/velhuset.

Når skredderen tar personlig mål av deg, da vil han også stille en del viktig spørsmål for å få resultatet så perfekt som mulig.

 • Formål PÅ bakgrunn av svaret ditt, vil han komme med sin anbefaling. (Råder til å lytte til han). Hvorfor? Det er nettopp derfor du velger en skredder. Kunnskap er basis for å lykkes.
 • Hvilken kvalitet ønsker du? Her kan du velge kvalitet ihht. til ønsket budsjett.

Ta gjerne med ditt favorittplagg.  På bakgrunn av denne kan han gjøre eventuelle ønskede utbedringer. Vi ser at flere og flere velger å gjøre dette.

Slim fit

De som ikke er vant til å bruke denne type dresser vil ved første gangs bruk føle at dressen er litt trang. Men, når du først får smaken på denne type dress, så ønsker du ikke å bruke noe annet. Typiske kunder er de som jobber i finansverden, eiendomsmeglere og for de som ønsker å skille seg ut i positiv retning. (party/bryllup/dåp)

Medium fit

«Standard» dress/skjorte som du finner serieprodusert i butikkene.

Loose fit

Spesielt velegnet for de som sliter med vekt og størrelse og som ikke finner dress til sin passform.

Standard-dresser

Hvis du er ung og klar til å bryte deg inn i bedriftsmarkedet, er dette dressen for deg. Vårt flervridde ull, blandet med Trevira, skaper en komfortabel og rynkefri ‘look’ som holder deg skarp fra styrerommet og helt frem til nattklubben.

Merinoull-dress 100-120

Ull er det fundamentale materiellet i hvilket som helst klassisk plagg, spesielt når det kommer til herreklær. Merinoull er et stoff som puster godt og som gir deg en myk følelse, og gir deg en elegant skreddersydd dress uavhengig av sesong.

Ytterfrakk 100% ull

Ytterfrakkene våre er skreddersydd med 100% ull, noe som gir dem en myk, men samtidig varig følelse. Grunnet deres lettvektdesign og glatte fullførelse, komplimenterer de hvilken som helst dress, og de passer helt perfekt for høst- og vårvær.

Skjortetekstil

Skjortene vi syr er nesten 100% eksklusiv bomull med stretchstoff-muligheter tilgjengelig i tillegg. Vi tilbyr en stor variasjon detaljer på skjortene våre; alt fra ultramyk bomull med få detaljer, til antirynke-skjorter som holder dem rynkefri hele dagen.

To-lags ekstra fin bomull

Våre to-lags ekstra fin bomullstoff garanterer deg en skjorte med myke detaljer, en slank fullførelse og tillagt varighet for å forsikre at antrekket ser like bra ut etter langt tid som det gjorde dagen du kjøpte det.

Kom i kontakt med oss!

Besøksadresse

Fjellbakken 2A
2056 Algarheim

Ring oss

Send oss en e-post

Skredderen kommer til Norge

I løpet av sensommeren kommer skredderen tilbake til Norge. Ønsker du en dress av høy kvalitet laget av noen med flere års erfaring? Meld din interesse!